Cipro
Generic Cipro ( Ciprofloxacin )
Vælg Doser
Vælg Pakke
Forsendelse til hele verden
Forsikring på pakke levering
10% rabat på fremtidige ordrer
Generic Cipro ( Ciprofloxacin )
Cipro er en fluorquinolonantibiotisk anvendes til behandling af urinvejsinfektioner (akut ukompliceret cystitis, pyelonefritis og kronisk bakteriel prostatitis).
Vare Beskrivelse


Almindelig brug


Cipro er antimikrobiel bredspektret antibiotikum relateret til fluoroquinoloner gruppe. Denne medicin hæmmer DNA-gyrase, enzymet af bakterier, som er ansvarlig for DNA-replikation og syntese af bakterielle cellulære proteiner, forårsager deres død, så lægemidlet udfører baktericid aktivitet. Cipro er aktivt mod formeringsbakterier og når de er i hviletilstand. Cipro anvendes til behandling af forskellige tilstande og sygdomme, som er forårsaget af bakteriel infektion i pulmonale systemmet, nyre og urogenitale systemmet og det gastrointestinale system (mund, buler, kæber, blære og galdevejene), hud, slimhinder og det bløde væv. Det er aktivt mod mange forskellige gramnegative aerobe og gram-positive bakterier, såsom Salmonella, Shigella , Proteus, Chlamydia, Streptococcus, nogle arter af Sraphybcoccus.


Dosering og instruktion


Tag Cipro nøjagtigt som lægen har ordineret med et stort glas vand med eller uden mad , på samme tidspunkt og tidsintervaller. Drik mere vand end normalt under behandling med denne medicin. Du må ikke tage det sammen med eventuelle mælkeprodukter, da det mindsker aktiviteten af Cypro. Du må ikke knuse, tygge eller på nogen måde ødelægge pillen, da den skal sluges helt. Slug medicinen - uden at at tygge på den.


Forholdsregler


Før du tager Cipro skal du drøfte det med din læge, informere din læge, hvis du lider af; nyre-eller leversygdom, myasthenia gravis , ledproblemer, diabetes, tidligere krampeanfald, lavt indhold af kalium i blodet, ujævn hjerte rytme. Undgå langvarig udsættelse af din krop for UV-stråling.


Kontraindikationer


Graviditet, amning, epilepsi, spædbørn og teenagere yngre end 18 år, overfølsomhed over for Cipro og andre stoffer af fluoroquinoloner gruppen.Mulige bivirkninger


Bivirkninger kan omfatte kvalme, opkastning, diarré, mavesmerter, udslæt, hovedpine og rastløshed, forvirring, hallucinationer, bleg eller gulnet hud, mørk urin, blå mærker eller blødninger. Hvis du får nogle bivirkninger, efter at have indtaget Cipro, skal du kontakte lægen.


Medicinkombination


Cipro anbefales ikke at blive indtaget sammen med medicin der virker mod mavesyre, eventuelle alkaliske mineralvand og medicin som indeholder ioner af aluminium, zink, jern eller magnesium, på grund af de reducerer absorptionen af Cipro.


Glemt dosis


Hvis du har glemt din dosis, så tag den så snart du husker det. Hvis det er tæt på tidspunktet for næste dosis, så spring den glemte dosis over og genoptag din sædvanlige dosering.Overdosis


Tegn på overdosering kan være: kramper, vandladningsproblemer, svaghed eller en kombination af blå læber og bleg hud. Hvis du tror du har taget en overdosis, kontakt straks lægen.


Opbevaring


Opbevares ved stuetemparatur på mellem 15-20 grader (59-86 Fahrenheit), væk fra børn, kæledyr, fugt og sollys. Du må ikke fryse Cipro, men hvis du tager det som en væske, skal det opbevares i køleskabet.


Ansvarsfraskrivelse


Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler.
Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen.
Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Vidnesbyrder
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.
Pakke
Package Example
Front View
Side View
Back View
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Land Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
FORSENDELSE TIL HELE VERDEN
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Levering 5-9 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
  • Forsendelse til hele verden
  • Fortrolighed og anonymitet er garanteret
  • Trygt og sikkert
  • Diskret indpakning
  • Forsendelse af ordrer inden for 24 timer
  • 100% levering success